Smart Motor Sensor - Hoe het werkt

Eenvoudig in te zetten, 24/7 conditie gebaseerde monitoring van uw elektromotoren.

01

Eenvoudige set-up

Configureer de Smart Motor Sensor met behulp van de iOS/Android-app. Zet de Smart Motor Sensor binnen enkele minuten in werking, na montage op de elektromotor. Installatie is eenvoudig en kan zelfs als de motor nog in werking is.

 

02

Leren kennen van de motor

Nadat de sensor op de motor is geplaatst en in bedrijf is gesteld, is het leerproces van de sensor begonnen. De sensor leert de motor kennen tijdens normale omstandigheden en er wordt een profielschets gemaakt in de software, om later afwijkingen te kunnen signaleren.

03

Ontvang alerts

Bekijk uw meldingen in de mobiele app of het webdashboard. U ziet op 9 detecteerbare gebieden of er een eventuele waarschuwing of storing is, aan de hand waarvan u actie kunt ondernemen. Zo voorkomt u uitval van uw elektromotor.

 

Download onze app of bekijk de handleidingen voor installatie en gebruik

lightX

Uw data veilig, van begin tot eind

De Smart Motor Sensor is van begin tot eind ontworpen met de beste beveiligingsprotocollen en -controles in de industrie. Deze zorgen ervoor dat gegevens hun nauwkeurigheid en precisie behouden, betrouwbaar worden verwerkt en verzonden zonder onderbrekingen, en altijd en enkel toegankelijk zijn voor geautoriseerde gebruikers.

element-icon-m-settings1

Customer data management

Elke klant heeft een eigen account op de OtoSense Cloud. Alle data wordt gepartitioneerd, en toegang tot de klantgegevens is beperkt tot gebruikers binnen het klantaccount. Toegang en autorisatie wordt afgedwongen via premium identiteit- en accessmanagement diensten.  

element-icon-m-user-management1

Gebruikersbeheer

Smart Motor Sensor werkt met rolgebaseerde toegang en autorisatie, die door de administrator binnen het klantaccount beheerd kan worden. Het is mogelijk om meerdere admin-rollen toe te kennen en daarnaast zijn andere gebruikersrollen mogelijk, met diverse autorisatieniveau's. 

element-icon-m-user-copy1

Sensor-naar-cloud beveiliging

Sessies tussen de Smart Motor Sensor en de OtoSense Cloud worden uitsluitend via wederzijds geauthenticeerde TLS tot stand gebracht. Alle gegevens van of naar het SMS-apparaat worden versleuteld en verzonden via het MQTT-over-TLS protocol. 

element-icon-m-user-copy1

Beveiliging inlogportal

Het aanmaken en beheren van gebruikersaccounts en de login-beveiliging maakt rechtstreeks gebruik van vertrouwde gebruikersbeheer- en verificatieservices van vooraanstaande leveranciers.

element-icon-m-user-copy-21

Unieke device identiteit

Iedere Smart Motor Sensor device wordt vanuit de fabriek voorzien van een cryptografische prive-sleutel en bijbehorend PKI-certificaat, uniek voor elk apparaat dat dient als de identiteit voor alle verbindingen met de cloud.

element-icon-m-user-copy-21

Encryptie en authenticatie

Het web- en netwerkverkeer tussen de computer of smartphone van de gebruiker en de OtoSense Cloud wordt beschermd door TLS-encryptie. Elke gebruikersinteractie met de cloud vereist een geldig ID-token, dat wordt verkregen na een succesvolle authenticatie via login. 

Neem
contact
op

SMS-electromotor-tekening-bw

Alle velden met een * zijn verplicht.

Velden met een * zijn verplicht.

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.